Dutch English German

Engineering

De werkwijze van de MME Technology B.V. (mechatronica) engineers wordt gekenmerkt door een structurele aanpak, gestuurd vanuit de probleemstelling en samenwerking met de klant.

De uiteindelijke oplossing voldoet aan de internationaal geldende CE machinerichtlijnen c.q. veiligheids-voorschriften. Het ontwerp wordt in 3D uitgewerkt.

Al in de conceptfase wordt veel aandacht gegeven aan de mechanische-, pneumatische-, hydraulische en elektrische aansturing van modulen en machines. De volledig geïntegreerde besturing op maat wordt in kaart gebracht door het uitwerken van de bewegings- en functieafloop, de hard- en softwarematige specificaties, schakelschema's, bedienings- en signalerings-componenten, data-acquisitie en bepalende componenten als PC, PLC en servo. Hierdoor wordt in een vroeg stadium met de wensen en eisen van de klant als leidraad aan het ontwerpproces vormgegeven.

Het ontwikkelen en integreren van de diverse nabehandelingen en specifieke processen zoalscoaten, lasermarkering, vision techniek, lektesten, doseren en printen in klantspecifieke automatiseringen is een uitdagend werkterrein van MME Technology B.V.