Dutch English German

Manufacturing

Onze specialisten op het gebied van o.a. draaien, (hogesnelheid) frezen, slijpen en lastechnieken staan garant voor kwaliteitsvakwerk (enkelstuks en series) met de allerhoogste flexibiliteit en snelheid.

 

Vooral op het gebied van hogesnelheid frezen van kunststof, volkern, aluminium en composieten kunnen we inmiddels wel spreken van een specialisme en vele jaren ervaring. Door continu te investeren in de modernste technieken zijn we in staat om het aantal spiluren te maximaliseren en daarmee de kostprijs laag te houden.

Voor een vlekkeloze doorstroming beschikken we over een uitgebreide CAD-CAM koppeling.

Met behulp van Solid Works en/of Topsolid wordt het cad-model omgezet naar kant-en-klare NC programma’s. (zie ook www.5-assig.nl) Uiteraard verzorgen wij ook de gewenste oppervlakte behandelingen voor uw product;anodiseren, opaliseren, verzinken, vernikkelen, kolsteriseren, harden, ontlaten, lakken, poedercoaten….en vult u maar aan!. Ook het transport van en naar de locaties waar de oppervlakte behandelingen worden uitgevoerd, wordt in eigen beheer uitgevoerd. Dus maximale flexibiliteit en geen wachttijden. Na het vervaardigen van de diverse onderdelen en gekwalificeerde inkoop van diverse componenten worden in de montage afdeling producten, modulen en machines gecreëerd.

Hiervoor is een grote know how voorhanden m.b.t PLC’s, computerbesturing, pneumatische-, hydraulische- en elektrisch gestuurde systemen. Ook in de toepassing van Vision techniek hebben wij veel ervaring.